Welke hardloopcursus past bij jou?

Een hardloopclinic van 2 trainingen gericht op looptechniek? Een hardloopcursus van 9 weken gericht op trainingsopbouw en loopstijl? Of een wekelijkse intervaltraining?  

Hardloopclinic of hardloopCursus

Doe mee aan een hardloopcursus of hardloopclinic en leer hoe je soepel loopt en je training verantwoord opbouwt. Ervaar dat hardlopen echt leuk is. De cursussen zijn uiteraard afgestemd op de geldende Coronarichtlijnen.   

HARDLOOPCLINIC  LEKKER RENNEN

 • Ben je benieuwd hoe je soepeler en sneller kunt hardlopen en de kans op blessures reduceert? Doe dan mee aan een hardloopclinic. 
 • In twee techniektrainingen inclusief een individuele video-analyse krijg je tips om je loopstijl te verbeteren en tips voor loopspecifieke kracht- en stabiliteitsoefeningen
 • Geschikt voor alle lopers (beginnende en meer ervaren lopers) die graag zonder blessures makkelijker, sneller en/of verder willen kunnen hardlopen. Voor de lopers die geïnteresseerd zijn in trailrunning ook aandacht voor heuveltechniek.  
 • Tijdens de lockdown is deze clinic mogelijk met maximaal 2 lopersJe kunt je alleen of als duo aanmelden. Lokatie en datum: in overleg. 
 • Interesse? Neem contact op. 

HARDLOOPCURSUS RUNNING BASICS

 • Voor beginnende lopers en lopers die lange tijd niet hebben gelopen en het hardlopen weer willen oppakken. 
 • Vergroot de kans op plezier en minimaliseer de kans op blessures door je trainingen verantwoord op te bouwen en een goede loopstijl aan te leren. 
 • Verzamelen bij Walkartpark aan de Slotlaan op woensdagavond. Start volgende cursus nog niet gepland (ivm Coronabeperkingen). 
 • 9 trainingen inclusief wekelijks schema voor zorgvuldige opbouw van je loopconditie. Interesse? Neem contact op en reserveer alvast een plekje voor de volgende groep.
MAATWERK
Wil je alleen, met collega’s of met een groepje vrienden op een andere tijd techniek- of intervaltrainingen doen? Neem contact op en dan bespreken we de mogelijkheden.

hardLooptraining

Met stimulans en gezelligheid van een kleine groep lopers wekelijks een afwisselende intervaltraining met aandacht voor core stability en loopstijl. Inclusief een trainingsschema voor 2 individuele hardlooptrainingen per week. 

ZEIST 

 • Running Basics Vervolg Voor lopers die 30 tot 45 minuten kunnen hardlopen en wekelijks een afwisselende interval- en techniektraining willen. Op dinsdagavond. Verzamelen bij Walkartpark aan de Slotlaan. Instroom op ieder moment mogelijk. Neem contact op voor een proeftraining. 
 • Running Boost Voor lopers die al makkelijk 60+ minuten lopen en uitdagende intervaltrainingen en intensieve core stability training willen. Ook zeer geschikt voor balsporters. Maandagavond. Deze training wordt gegeven door trainer Rafael. Zie www.raftraining.nl

UTRECHT
In Utrecht geef ik trainingen via Hardlopen Utrecht. Maandagavond in het Wilhelminapark en zaterdagochtend in Amelisweerd/Rhijnauwen. Kijk op www.hardlopenutrecht.nl.  

 

lopers zeggen

"Hardlopen bij Marlies: Wow wat fijn! De inhoud en opbouw van de trainingen, aanwijzingen en tips van Marlies hebben eraan bijgedragen dat ik hardlopen echt leuk ben gaan vinden. Marlies geeft op een prettige manier duidelijke uitleg. Na de training ga ik altijd weer voldaan naar huis. Iedereen die een fijne looptraining zoekt is bij Marlies aan het goede adres."
Corrie
"Laagdrempelig en informeel maar ook serieus en zonder poespas.’"
anneke
"De trainingen van Marlies zijn zowel leuk als nuttig. Door de oefeningen word je een snellere en betere loper met ook nog eens minder kans op blessures. Daarnaast is het motiverend en gezellig om met anderen te lopen. Een echte aanrader."
ROBERT
​"Door deze motiverende zorgvuldige trainingen mijn passie voor het buiten sporten weer terug gekregen. Respectvolle trainer die diverse niveaus weet te verbinden!"
Annemarie