Wie is Marlies?

Sporten geeft me energie. M’n hele leven al. Zwemmen, waterpolo, triathlon en natuurlijk hardlopen. Na een dag op kantoor houdt een rondje hardlopen in het bos me energiek en positief. En dan soms, als het echt lekker gaat, dan lijkt het een soort van vliegen. De benen gaan vanzelf, je wordt niet moe; wat een feest is dat!

Door afwisselende trainingen te geven hoop ik andere lopers ook te laten ervaren dat hardlopen echt leuk is, want dat is het. Ik krijg energie van lopers die na een training tevreden naar huis gaan, lopers die steeds soepeler gaan lopen en uiteindelijk hardlopen ook echt leuk gaan vinden. Dat is mijn drijfveer.

Ik ben hardloopinstructeurtrainer Bewust Hardlopen en Physical Performance trainer (zie ook www.bewusthardlopen.nl, www.hardlopenisleuk.nl, www.start2move.nl)

lopers zeggen

"De hardlooptrainingen van Marlies zijn leuk, gevarieerd en erg leerzaam. Of je nou een gezelligheidsloper bent of een wedstrijdloper. In de trainingen van Marlies komt iedereen aan zijn of haar trekken!"
Mieke
"Was weer een leuke en leerzame training. Ik ga ‘rustig’ met het trainingsschema aan de slag."
Ida
"Ik was enthousiast na de eerste training en dat had ik nooit eerder na hardlopen. De les was helemaal goed."
jOOST
"Ik kom na een training altijd met een glimlach op mijn gezicht en met positieve energie thuis. Marlies zorgt ervoor dat we naast het lopen ook werken aan onze techniek en algehele fysiek. Een uitstekende stok achter de deur om in alle seizoenen wekelijks te blijven lopen."
KOERT